Сам собі рибозавод

Сам собі рибозавод

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Хто всерйоз захопився «малосольним мистецтвом», пропоную малосольну рибку —неперевершено­бажану страву будь­якого літнього застілля. Щоб зготувати цей делікатес, потрібна ціла червона рибина (1­1,5 кг): горбуша, кета, лосось, кіжуч, форель, сьомга. Я беру охолоджену, а не морожену форель. (Якщо риба заморожена, то  її потрібно залишити в мисці з холодною водою на 1­1,5 години).

Молочні ріки, сирні береги Голландії

Молочні ріки, сирні береги Голландії

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Думаю, навряд чи знайдеться хтось, хто на прохання висловити першу їстівну асоціацію з прикметником «голландський» не скаже «сир». І справді, Нідерланди вельми відомі своїми сирами та іншими молочними продуктами: і маслом, і вершками. Втім, не лише ними обмежується голландська кулінарна традиція. Ось невеликий словничок­підказка.

Всі статті рубрики