НОВИНИ ПЛЮС

14.06.2013

Янукович у Словаччині

Криза в єврозоні не вплинула на віру українців в об’єднану Європу і бажання стати її повноправною частиною. Про це заявив Президент України Віктор Янукович, виступаючи вчора на 18–му саміті глав держав Центральної Європи в Братиславі. Янукович також висловив переконання, що створення всеохоплюючої зони вільної торгівлі у рамках підписання Угоди про асоціацію України з ЄС допоможе виходу Європи з кризи завдяки приєднанню виробничих і сільськогосподарських потужностей нашої держави до загальноєвропейського ринку.

У рамках саміту Президент України провів низку двосторонніх зустрічей із главами центральноєвропейських держав, зокрема з президентами Польщі, Литви, Латвії, Македонії та Словаччини.

Акція «Вставай, Україно!» в Миколаєві

Автобуси з людьми, які їхали на вчорашню акцію опозиції «Вставай, Україно!», не пускали до Миколаєва. Як повідомила прес–служба «Батьківщини», також було знято з рейсів автобуси компанії депутата міськради від Партії регіонів Валерія Буркуна, що їздять за маршрутом Нова Одеса — Миколаїв, через що мешканці Нової Одеси не мали можливості приїхати на акцію. Вранці в Миколаєві розповсюджували листівки з неправильним часом початку акції — 19:00 замість 17:00.

Відділ кадрів

Кабінет Міністрів призначив в.о. президента НАЕК «Енергоатом» Микиту Константинова, який досі був заступником. Іншим розпорядженням КМ Віссаріона Кіма звільнено від виконання обов’язків президента компанії.