Самогубство: дубль четвертий

12.06.2013

Водій мікроавтобуса з численними пасажирами, які їхали з сіл району в Шостку, вже практично доїхав до місця призначення, як раптом під колеса «маршрутки» кинувся невідомий. На щастя, це сталося неподалік зупинки, тож швидкість авто була невелика, а чоловік відбувся закритою черепно–мозковою травмою та синцями на обличчі.

Очевидці засвідчили: водій не винен, бо чоловік стояв на узбіччі, а коли «маршрутка» порівнялася з ним — раптом кинувся під колеса. Звісно, цю подію не обминули увагою працівники міліції, повідомляє прес–служба Шосткинського міськвідділу міліції. Травмованого довезли до Центральної районної лікарні, де йому надали медичну допомогу. А потім чоловік... утік iз лікарні. Тож для з’ясування обставин ситуації ловити його на вулиці довелося співробітникам Державтоінспекції.

Уже спілкуючись зі слідчим, шосткинець зізнався, що причиною фатального вчинку стала його сварка з дружиною. Відтак він твердо вирішив покінчити з життям. Та от біда, поскаржився самогубець–невдаха, — у всіх автівок, під які він кидався, виявилися хороші гальма. А таких спроб, розповідає керівник служби зв’язків із громадськістю обласної міліції Ельвіра Біганова, він зробив аж чотири!