ЦИТАТИ ТИЖНЯ

31.05.2013

Ренат Кузьмін,

перший заступник Генпрокурора

— про VIP–в’язнів
на кшталт Тимошенко: — Багатим і впливовим і у в’язниці живеться краще, ніж звичайним громадянам на волі. Ось така «ви­борча справедливість» і «виборча демократія».

(Forbes.ua)

Володимир Полочанінов,

нардеп від ВО «Батьківщина»

— відповідаючи на обвинувачення «регіонала» Вадима Колесніченка, який пофарбував волосся в рудий колір, про те, ніби це Полочанінов наймав спортсменів для участі в бійках 18 травня:

— Якщо пан Колесніченко порядна людина, то він вибачиться або складе свій мандат добровільно. Інакше — принесе довідку, що фарба для волосся проїла йому мозок.

(«Шустер Live»)

Інна Богословська,

нардеп від Партії регіонів

— що вона казала, перш ніж витиснути з себе сльози і вибігти з ефіру програми «Шустер Live»:

— Я буду говорити реально як мама і бабуся... Світ божеволіє, купується все, оббріхують усе. Так не можна... Хлопці, ми перетворюємо все на шоу, так не можна! Ми колись із Савіком говорили, я кажу: «Скільки можна жовтизни? Поставте програму про освіту, адже стільки проблем», — а він мені каже: «Інно, рейтинг буде нуль. Тому що люди цього не дивляться...» Хлопці, ми з’їжджаємо з глузду!

Ельбрус Тедеєв,

нардеп від Партії регіонів

— про найнятих бойовиків, які брали участь у бійках на мітингу 18 травня:

— Коли ми за них говоримо, що вони такі–сякі редиски, гопники, — вони в першу чергу мають паспорти громадян України. Це наші брати.

(«Цензор.net»)

Михайло Поплавський,

колишній народний депутат

— про атмосферу в парламенті:

— Там дуже погана енергетика в залі. Я більше півгодини провести в залі не міг, завжди спускався в буфетик, і ми там обов’язково пили по 50 грамів коньяку. Без цього дах зриває. Чи то будівля на такому місці стоїть, а може, там раніше кладовище чи якісь розстріли були... Не знаю, але там дуже важка аура.

(«Публічниє люді»)