Трилер на злітному полі

Трилер на злітному полі

Провідна чеська газета «Лідове новіни» лише зараз описала драматичний інцидент, що стався в Празькому міжнародному аеро­порту ім. Вацлава Гавела ще на початку травня, але був засекреченим. Протистояння на полі цього аеропорту між російськими і чеськими спецслужбами цілком могло перерости у міжнародний конфлікт.

Щасливий континент

Щасливий континент

Нема на світі людей, щасливіших за австралійців. Так принаймні випливає з рейтингу, який учора оприлюднила Організація з економічного розвитку та співпраці. Щорічне дослі­дження під назвою «Індекс кращого життя» (Better Life Index), яке за результатами аналізу багатьох критеріїв життя громадян визначає «найщасливіші нації» світу, вже третій рік поспіль очолює Австралія.

Підсмалений круїз

Підсмалений круїз

Розкішним круїзним лайнерам останнім часом не щастить — як не пожежа, то поламка у відкритому океані. У ніч із понеділка на вівторок стався ще один інцидент: вогонь спалахнув на борту лайнера Grandeur of the Seas, який прямував з американського Балтімора, штат Меріленд, до популярного серед туристів острова Коко Кей в архіпелазі Багамських островів.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики