Свобода слова із секретом

Свобода слова із секретом

У США спалахнув скандал: як стверджує одна з найпотужніших інформагенцій світу, влада втрутилася в роботу журналістів. За даними «Ассошіейтед пресс», департамент (міністерство) юстиції таємно отримав записи телефонних розмов журналістів та редакторів цієї агенції за два місяці — квітень і травень минулого року. Керівництво «АП» назвало це «велетенським і безпрецедентним втручанням» уряду в методи збирання й обробки інформації.

Гірший за пташиний грип

Гірший за пташиний грип

Всесвітня організація охорони здоров’я стурбована появою нового небезпечного для життя людини коронавірусу. Наразі найбільше хворих виявлено в Саудівській Аравії, в провінції Аш–Шаркія на сході країни. Лише від початку травня у цій провінції захворіли 15 людей, з них дев’ятеро померли. Учора міністерство охорони здоров’я королівства повідомило про чотири нові випадки хвороби.

Який бізнес без хабара?

Який бізнес без хабара?

Хабарництво — поширена проблема не лише в Україні. Згідно з результатами дослідження, проведеного в різних державах Європи відомою консалтинговою компанією «Ернст енд Янг», 39% менеджерів визнали, що корупція є типовим явищем для їхньої країни.

Літає і співає

Літає і співає

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Перший в історії музичний відеокліп, створений у космосі, менш ніж за два дні зібрав у YouTube понад чотири мільйони переглядів. Його записав на борту Міжнародної космічної станції канадський астронавт Кріс Хадфілд, який учора разом iз мультинаціональним екіпажем повернувся на Землю пiсля пiврiчної космiчної «вахти». Кріс виконав під гітару хіт Девіда Боуї «Космічна Одіссея» і вмить став найпопулярнішим космонавтом останнього десятиліття.

Всі статті рубрики