Хабар, якого не було

Хабар, якого не було

Про кримінальне переслідування «помаранчевого» голови Петриківської райдержадміністрації Петра Лісного наша газета писала неодноразово. Підполковник авіації після виходу на пенсію повернувся до рідних країв, де й потрапив на чільну посаду до органу нової влади. Як військовий, Лісний став усе робити по честі. Зокрема, розкопав чимало фактів незаконного привласнення чималих ділянок землі на теренах району можновладцями з обласного центру, свавілля і меркантильності «правопохоронців» тощо. Однак така коса швидко найшла на камінь. Проти Лісного було порушено низку кримінальних справ. Зокрема, йому інкримінували два факти хабарництва, які стали підставою для запроторення Петра Гнатовича до слідчого ізолятора на цілих 15 місяців. І хоч по жодному з епізодів його провину не доведено дотепер, судовий процес триває понад 7 років.

Про те, на якому етапі перебуває кримінальне переслідування Лісного, ми поцікавилися у заслуженого юриста України, адвоката Миколи Бесараба, що нині представляє інтереси Петра Гнатовича.

Чужа хата — як своя

Чужа хата — як своя

Навіть звиклим до різної публіки мешканцям під’їзду, одну з квартир якого здавали в оренду подобово, набридли надто гучні розваги молодіжної ватаги у згаданому імпровізованому готелі. Щоб заспокоїти нетверезу компанію, сусіди зателефонували власниці згаданого «гніздечка». Останню ж, 34–річну кременчужанку, така претензія більш ніж здивувала, оскільки саме в той час у її «вулику» мала панувати абсолютна тиша — на цю добу житло не замовляли... То хто ж там хазяйнує?

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики