В одні ворота

В одні ворота

Якщо виснажливий 12–раундовий бій Володимира Кличка із польським гігантом Маріушем Вахом деякі експерти назвали протистоянням представників «вищої та першої ліг», то, з огляду на «прогулянковий» характер суботнього поєдинку українського чемпіона в Мангеймі, його суперника Франческо П’янету взагалі можна кваліфікувати в умовний «третій дивізіон».

Колекціонер Уїггінс

Колекціонер Уїггінс

Не секрет, що із трьох гонок «Великого туру» найбільшою пошаною серед велопрофі та вболівальників користується «Тур де Франс». Відтак часто перша топова гонка сезону — «Джиро Д’Італія» (власне, як і третя, іспанська«Вуельта») — залишається поза увагою найсильніших велосипедистів планети. Проте цьогорічна італійська «петля», можна сказати, здивувала своїм представництвом, закликавши під свої прапори одразу дві знакові фігури минулорічного «Тур де Франс». На старт «Джиро–2013», яка взяла свій початок минулої суботи в Неаполі, вийшли переможець минулорічного «Тур де Франс» британець Бредлі Уїггінс та його бронзовий призер Вінченцо Нібалі.

ХРОНІКА

ХРОНІКА

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

На радість Рінату Леонідовичу

На радість Рінату Леонідовичу

Чемпіонат прем’єр­ліги 2012/13 ще за три тури до фінішу побив історичний рекорд за кількістю глядачів, які відвідали стадіони протягом сезону. Попереднє досягнення було зафіксовано в турнірі 2011/12 — 2 млн. 713 тис. 334. А після матчу «Металіст» — «Динамо», за яким на харківській арені стежили 38 750 уболівальників, планка «явки» поточного ЧУ сягнула 2 млн. 736 тис. 827 осіб.

Всі статті рубрики