НОВИНИ ПЛЮС

23.04.2013

Порошенко знає, хто піде в мери Києва

Опозиційні сили визначилися з єдиним кандидатом у мери Києва. Як заявив позафракційний народний депутат Петро Порошенко в ефірі «5–го каналу», «цей процес зайшов достатньо далеко, і визначення в опозиції на сьогоднішній день існує».

Водночас Порошенко не став називати цього кандидата, зазначивши, що це мають зробити лідери опозиційних партій і фракцій. Відповідаючи на запитання, чи піде він сам у мери Києва, нардеп сказав: «Петро Порошенко, якщо він буде визначений об’єднаною опозицією як єдиний кандидат, гарантовано піде, гарантовано переможе...»

Луценко виїздить за кордон

Екс–міністр внутрішніх справ Юрій Луценко отримав дозвіл на виїзд за кордон та запрошення президента Польщі Броніслава Коморовського. Як повідомила його дружина Ірина, Луценкові проведуть операцію на вусі в центральній клініці МВС Польщі у Варшаві.

Ірина Луценко розповіла сайту «Дєло», що під час переливання крові у в’язниці її чоловіка заразили мутуючим вірусом гепатиту і за останній рік він втратив третину печінки. Її Луценкові лікуватимуть в Австрії — профільна клініка у Відні надіслала запрошення. Тому після Польщі родина Луценків планує їхати до Відня.