Севастопольська легенда

Севастопольська легенда

Якби до компанії «Шахтаря», «Чорноморця» та «Дніпра» у півфіналі Кубка України доєдналася «Таврія» — весь квартет учасників, відомих своїм непоступливим характером, можна було б назвати прогнозованим та логічним. Однак місце першого чемпіона незалежної України в топ–четвірці Кубка–2012/13 сенсаційно зайняла команда першої ліги. Вищий за рейтингом колектив Олега Лужного впав під натиском сусідів із Севастополя. Тамтешній клуб сповнений «прем’єрлігівських» амбіцій та значно краще забезпечений фінансово.

Грім у спекотну пору

Грім у спекотну пору

Після того як улітку минулого року зірковий центровий «Орландо» Дуайт Говард підписав контракт із «Лос–Анджелес лейкерз», багато хто з баскетбольних експертів називав «озерян» головними претендентами на чемпіонство–2013. Натомість перша команда Міста Ангелів у регулярному чемпіонаті боролася не за лідерство, а за останню путівку до «плей–оф», а під завісу ще й втратила свого суперснайпера Кобі Брайанта (в нього розрив ахіллового сухожилля). Тож хоча «Лейкерз» і пробилися до «плей–оф», їх уже не вважають фаворитами. Утім після втрати головної ударної сили підопічні Майка Д’Антоні не розкисли. Більше того, завдяки осічці «Юти» та перемозі над «Х’юстоном» (99:95) учора в останній ігровий день «озеряни» піднялися на сьо­му сходинку Західної конференції й уникли зустрічі в першому раунді матчів на виліт із лідером — «Оклахомою Сіті тандер».

ХРОНІКА

ХРОНІКА

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Юлія Паратова: Я називаю штангу «Малючкою»

Юлія Паратова: Я називаю штангу «Малючкою»

Певно, у більшості вітчизняних любителів спорту не тільки жіноча, а й чоловіча важка атлетика асоціюється з потужними важковаговиками. Як розповів «УМ» новий головний тренер української збірної Юрій Кучинов, після повернення українських штангісток із першості Європи тележурналісти, за традицією, сконцентрували увагу на представниці табору «супертяжів» Світлані Чернявській, не помітивши іншу чемпіонку Європи. Мініатюрна Юлія Паратова справді більше схожа на фотомодель, а не на важкоатлетку. В Албанії вона перемогла в другій найлегшій категорії — до 53 кг, піднявши в сумі 194 кг (90+104). «УМ» дізналася, яким був шлях 26–річної одеситки до євротріумфу.

Всі статті рубрики