«Оскар» — кожному чемпіону

«Оскар» —  кожному чемпіону

Підбивати підсумки року лiтнiх Олімпійських ігор НОК України завжди складно. Попри чималу кількість номінацій, претендентів на звання «герой спортивного року» все одно більше — нагадаємо, що на головних стартах чотириріччя в Лондоні українські спортсмени здобули 20 медалей, кожна з яких по–своєму безцінна і героїчна. Члени олімпійської академії, які щороку визначають володарів нацiональних спортивних «оскарів», в усіх без винятку номінаціях віддали перемогу чемпіонам XXX літніх Ігор. Зрозуміти їх можна, якщо згадати, з якими боями дісталась нам переважна більшість тих золотих відзнак.

Відступати нікуди — попереду Москва

Відступати нікуди — попереду Москва

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Був час, коли на «Кубок Стелли Захарової» приїздили гімнасти другого, юніорського, ешелону. Цьогорічний турнір, думається, також не дотягнувся до елітного рангу, проте кілька гучних імен, зокрема особиста присутність на київському помості олімпійської чемпіонки 2012 року в змаганнях на брусах Алії Мустафіної з Росії, надали турніру особливого статусу. Власне минулих вихідних XII «Кубок Стелли Захарової» зі спортивної гімнастики зібрав повні трибуни шанувальників грації, сили і пластики під куполом столичного Палацу спорту. Як зауважила сама пані Стелла, це надзвичайно приємно, що український глядач повертається на трибуни спортивних залів та гаряче вболіває, це надихає і спортсменів, і організаторів викладатись на повну.

ХРОНІКА

ХРОНІКА

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Грубі та «незрячі»

Грубі та «незрячі»

Після перерви на матчі збірних наступні поєдинки чемпіонату України рідко коли виходять феєричними. Не став винятком і 22–й тур національної першості, в якому було зафіксовано одразу п’ять «мирових». Співавторами двох із них стали клуби–претенденти на «срібло».

Всі статті рубрики