Мадонна з дев’ятьма нулями

29.03.2013
Мадонна з дев’ятьма нулями

За повідомленнями американської преси, Мадонна, яку за підсумками минулого року назвали найприбутковішою артисткою, тепер у своїх капіталах перетнула позначку в мільярд доларів.

Вступити до «клубу мільярдерів» співачці допоміг її гастрольний тур MDNA. Він додав у скарбничку поп–королеви 305 мільйонів доларів, плюс продажі дисків із записами шоу — ще 10 млн., продаж альбомів — 75 млн.

При цьому деякі любителі рахувати чужі гроші стверджують, що провідна американська артистка має на рахунках «лише» близько 700 мільйонів доларів. Але більшість «бухгалтерів» сходяться на тому, що Мадж справді перейшла межу дев’яти нулів. Адже Мадонна Луїза Чікконе не тільки добре співає й танцює, а й постійно знаходить нові джерела заробітків. Мадонна заробила 60 «лимонів» на самому тільки продажу парфумів Truth or Dare. Ще 10 мільйонів прибутку надходять від лінії одягу та взуття Material Girl (це, до речі, прізвисько 53–річної артистки з її молодості), а також лінії спідньої білизни для мережі універмагів Macy’s. Крім того, поп–зірка тримає мережу фітнес–клубів Hard Candy, має вкладення в бренди Vita Coco та Madge.

Нагадаємо, іншим відомим артистом–мільярдером є сер Пол Маккартні. Зірковий британський музикант вступив до «клубу дев’яти нулів» ще на межі тисячоліть.