Алея врятованих життів

28.03.2013

У Тернополі триває тиждень «За збереження життя», ініційований «Школою щасливого материнства святої Анни», яка діє при місцевому «Карітасі». Суть усіх акцій, запланованих на ці дні, полягає в тому, щоб у популярній формі надати населенню (передусім молоді) максимум інформації про те, яким великим злом є переривання вагітності та як від цього убезпечитися.

Тиждень стартував iз Міжнародного дня молитви за ненароджених дітей, упродовж якого у храмах проводили спеціальні служби, а на вулицях міста волонтери роздавали тематичну літературу. Відтак почалася низка семінарів, лекцій та консультацій фахівців. Зокрема, і для наречених, які тільки готуються до сімейного життя. Психологи нададуть необхідну допомогу жінкам iз постабортним синдромом. Семінар на тему відповідального батьківства та природного планування сім’ї відбудеться у консультаційному центрі «Колиска життя». А у храмі святого Архістратига Михаїла пройде пiзнавально–молитовне дійство під назвою «Хресна дорога ненародженої дитини».

Завершиться тиждень Днем пам’яті абортованих дітей. А на честь же діток, яких було і ще буде врятовано завдяки просвітницькій роботі, активісти центру «Колиска життя» вирішили висадити алею. У Тернопільській міській раді ідею підтримали, однак її втілення перенесли на теплу весняну пору.