На один куплет ближче

14.03.2013
На один куплет ближче

Цьогоріч чергова українська красуня підкорюватиме європейських меломанів ліричною піснею Gravity («Гравітація»). Днями Злата Огневич презентувала кліп, який на найближчі два місяці стане «передмовою» її виступу на «Євробаченні» у шведському Мальме.

У відео співачка подорожує чарівним лісом, де зустрічає єдинорогів та чарівних птахів. Кліп про «країну мрій» повністю відповідає настрою та легкості пісні. Не дивно, адже створювали його понад 600 помічників. Саме таку кількість листів отримала співачка після того, як звернулась до шанувальників iз пропозицією допомогти їй з ідеями для майбутнього відео. «Завершено воістину безпрецедентний випадок в історії «Євробачення», коли слухачі безпосередньо брали участь у процесі доопрацювання пісні і створенні теми кліпу», — повідомила на власному YouTube–каналі Злата Огневич.

Фаворитом у розкрутці Злати за межами України мусить стати саме відеокліп та ротація на радіо. Гастроль Європою буде, швидше, символічною. Можливо, конкурсантка сподівається напустити «магічного туману» навколо власної особистості, так що навіть секретів дійства на сцені Злата Огневич не поспішає розкривати. «Бек–вокалісти будуть на сцені «Євробачення». Але ми готуємо також і сюрприз, буде дещо ще», — розповіла співачка в ефірі програми «ТСН. Особливе».

«Було декілька варіантів пісень. Багато радився із західними колегами й врешті зупинилися на цій. Вона не зовсім у форматі радіо–ефірів, але цілком у форматі конкурсу, дуже підходить Златі. І головне — світла, хороша, — розповідав Михайло Некрасов, продюсер співачки, на підсумковій прес–конференції українського відбору на «Євробачення». — Займаючись шоу–бізнесом, намагаюся не забувати про першу складову цього поняття. Бо ми відповідаємо за музичні смаки майбутніх поколінь. Не хочу привчати до дівчат у трусах на сцені. Хочу, щоб наше завтра стало хоч на краплинку кращим».

Уже відомо, що свою казку під назвою Gravity Злата Огневич покаже 14 травня під час першого півфіналу «Євробачення». Фінал конкурсу відбудеться 19 травня.