Мільйон від Рабиновича

Мільйон від Рабиновича

Бізнесмен і президент Всеукраїнського єврейського конгресу Вадим Рабинович обіцяє мільйон гривень тому, хто допоможе затримати людину, що намагалася вчинити замах на його життя. Нагадаємо, що позавчора пан Рабинович виїжджав iз двору офісу поблизу станції метро «Кловська», коли невідомий кинув вибухівку в джип марки «Лексус — 570».

Віртуальний «Казанова»

Віртуальний «Казанова»

А починалася ця історія вельми романтично ще у 2010 році. Тоді студентка одного з вишів Полтави познайомилась у соціальних мережах із парубком, який представився мешканцем Київської області. На фото хлопець видавався симпатичним, але скільки таких симпатяг «гуляє» у віртуальному просторі... Тож спочатку все обмежувалося електронним листуванням. Навіть після того, як молоді люди обмінялися номерами телефонів, ніхто з них не квапився зу­стрітися. Уперше віч–на–віч спілкувалися лічені хвилини, коли віртуальний знайомий перебував у Полтаві проїздом. По тому знову тривало «довгограюче» спілкування у всесвітній павутині.

Струм для підозрюваного

Струм для підозрюваного

Слідчий відділ обласної прокуратури Черкащини вручив письмову підозру трьом оперуповноваженим Смілянського міськрайвідділу міліції. Цим «правопохоронцям» інкримінують вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 365 КК (перевищення влади або службових повноважень).

«Трохи налякати» колишню

«Трохи налякати» колишню

У зачиненому кабінеті завідувачки однієї з аптек міста Ромни несамовито кричала жінка, тож група затримання державної служби охорони вибила двері прикладами автоматів. У отвір вони побачили закривавлену жінку в кріслі та чоловіка з пістолетом над нею. Поруч валявся закривавлений ніж...

Всі статті рубрики