Він — приречений на любов

06.03.2013
Він — приречений на любов

Кадр з нового кліпу.

Найромантичнішу пору року — весну — Михайло Поплавський зустрів презентацією нового кліпу «Приречений на любов!».

Прем’єра відбулась у стінах рідного вишу — Київському національному університеті культури і мистецтв. Сюди завітали творці кліпу, друзі співака, народні артисти України.

 

 

Про те, як зароджувалася ідея кліпу, розповів режисер Семен Горов. До слова, він знімав для
Михайла Поплавського кліпи «Банька», «Батько», «Пам’яті друга», «Полем, полем».

«Пісню «Приречений на любов» створили композитор Віталій Волкомор і поет Микола Бровченко, — сказав на прес–конференції Семен Горов. — Коли я почав працювати над кліпом, написав великий романтичний сценарій за всіма правилами жанру. Але так сталося, що випадково потрапив на концерт Поплавського до Дня закоханих, де почув цю пісню у його виконанні. То був справжній драйв, рок, чого від Михайла Поплавського ніхто не очікував! Відразу зрозумів, що мій сценарій вже не знадобиться. Адже пісня знайшла свого героя. Кліп ми наповнили такою ж позитивною енергетикою та оптимізмом».

У стильному чорно–білому кліпі імпозантний Михайло Поплавський у супроводі музиканток, красунь–студенток, виконав композицію в роковому аранжуванні.

«Кліп ми зняли за шість годин! Він був задуманий простим та малобюджетним, щоб відео не відволікало від глибокого ліричного змісту самої пісні. Бажаю вам, щоб ви всі були приречені на любов! Бо вона надихає, підіймає настрій та допомагає нам дивитися з оптимізмом у майбутнє», — сказав Михайло Поплавський.

Задля зйомок у динамічному кліпі Михайло Михайлович менше ніж за місяць схуднув на 6 кілограмів. «Я відмовився від спиртного і мучного, у моєму меню з’явилася вівсяна каша. Щоденно ходжу пішки 5 кілометрів, — поділився секретами своєї чудової форми народний артист України. — Утім зупинятися на досягнутому не бажаю: планую схуднути ще на 5 кілограмів, щоб перезняти відеокліп «Блюз еротичних думок».

Нову роботу оцінили друзі та колеги  — співак, композитор, продюсер Дмитро Клімашенко, саунд–продюсер Володимир Бебешко, кліпмейкер Максим Паперник, народні артисти України Павло Зібров, Оксана Білозір, Іван Попович, Віктор Шпортько, Анжеліка Рудницька.

Так, Оксана Білозір не приховувала своїх емоцій: «Закінчився кліп, а мені хочеться сказати «Мало! Ще!» Михайло Поплавський — це людина, яку не можна не любити, тому тема сьогоднішня «Приречений на любов» у його виконанні абсолютно органічна. Є в ньому еротична естетика. Особисто мене вразило, як Михайло Михайлович легко робив стрибки».

Іван Попович, як завжди, був у доброму гуморі: «Михайло Поплавський сказав, що їсть вівсяну кашу. А вона дає здоров’я. У своїй творчості він — незаїжджений кінь. Має великий творчий потенціал».

Продюсер Володимир Бебешко оцінив роботу небагатослівно, але влучно: «Михайло Поплавський — це Френк Сінатра української естради».

Сам артист пообіцяв продовжувати роботу у новому амплуа й надалі.