Запорука стрункості — в оливці

Запорука стрункості — в оливці

Тим, хто прагне стежити за своєю фігурою з користю для здоров’я, варто звернути увагу на оливки та маслини. Плоди, у кожному з яких не більше 6 калорій, гармонійно доповнять салати, перші і другі страви або будуть прекрасною закускою. Отже, спробуємо готувати за рецептами, які поширює Федерація виробників оливок та маслин Іспанії — однієї з країн, символом якої вони є.

Овочеві котлети

Овочеві котлети

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Якщо бути педантично точним, то слово «котлета» походить від фанцузького іменника «ребро» і спочатку вживалося винятково у значенні «шматок м’яса». Але вже багато років це не заважає людям називати котлетами всі підсмажені овально–приплюснуті вироби: з моркви, капусти, квасолі чи гороху. Якщо вам «м’ясне» визначення не до вподоби, робіть просто «морквяники» чи «капустяники».

Всі статті рубрики