«Стріляюча лижниця» влучила у серце політика

22.02.2013
«Стріляюча лижниця» влучила у серце політика

Чутки про романтичні стосунки нової зірки українського біатлону Олени Підгрушної та екс–голови Тернопільської облради, а тепер нардепа від ВО «Свобода» Олексія Кайди гуляли містом уже давно. Звів їх спорт — адже політик–націоналіст Кайда був і залишається президентом обласної федерації біатлону. Тож новиною номер один цього тижня в обласному центрі стали зовсім не спортивні перемоги тернополянки (а вона, нагадаємо, повернулася з чемпіонату світу в Чехії одразу з трьома медалями — золотою, срібною та бронзовою), і не позачергове присвоєння їй звання капітана міліції, а події з її особистого життя.

Тернопіль, у принципі, — «велике село» в тому плані, що довго таїти новину від широкого загалу тут просто неможливо. Тож як тільки один із місцевих сайтів процитував слова Олени Підгрушної про те, що незабаром вона виходить заміж, а наречений — українець і «має певне відношення до біатлону», тернопільський інтернет–простір «прорвало».

Офіційно пара поки що не повідомляла про майбутнє одруження. Неофіційні ж, але надійні джерела стверджують, що весілля однозначно буде — навесні в Тернополі.

Для 26–річної Підгрушної це має стати першим шлюбом. 42–річний Кайда — розлучений, його колишня дружина із 16–річним сином мешкають у Львові.