ЦИТАТИ ТИЖНЯ

15.02.2013

Михайло Чечетов,
нардеп від Партії регіонів:
— про блокування парламенту опозицією та протидію цьому:

— Солдат дитину не образить... Якби ми захотіли, ми б їх викинули з залу в елементі, за п’ять хвилин, як це було під час ратифікації харківських угод. І духу їх би не було в залі.

(«Коментарі»)

 

Володимир Рибак,
Голова парламенту
— про вихід із блокування ВР:

— Сидіти і домовлятися. Я не бачу іншого шляху вирішення цього питання. Значить, треба закритися в кабінеті Голови Верховної Ради. Я чай дам, каву дам. Треба сидіти добу — значить, добу будемо сидіти. Але треба домовитися.

(«Українська правда»)

 

Геннадій Москаль,
нардеп від «Батьківщини»
— про своє звернення до Януковича:

— Я підготував лист до Президента на п’яти сторінках, я зібрав усе і дійшов до Бога, до Євангелія. Так от, у Євангеліях від Матвея й Івана написано: «На свято Пасхи представитель мав звичай відпускати народові одного в’язня, якого народ хотів». То кого сьогодні хоче народ? Хоче Луценка, хоче Тимошенко. Давайте не будемо чекати до Паски.

(ТВі)

 

Тарас Чорновіл,
нардеп минулого скликання
— про комплекси Президента Януковича

— У Януковича багато комплексів, у тому числі комплекс блокадного Ленінграда. Він не може насититися, в нього голод до грошей, майна, розкоші. Це прагнення було постійно, але при Кучмі такі речі для найвищого чиновництва не схвалювалися. Занадто тоді не жирували.

(Gazeta.ua)

 

Наталія Новак,
нардеп від «УДАРу», екс–депутат Київради
— про «регіонального» київського градоначальника:

— Ситуація з Поповим мені нагадує нереалізоване весілля. Він на сьогодні, наче наречена, у яку батьки, тобто Партія регіонів, вкладають величезні кошти, а наречений, у ролі киян, ні за які кошти, переконання і вмовляння не хоче її брати.

(«Українська правда»)