Доборолися!

Доборолися!

Учора в Лозанні завершилося дводенне засідання Виконкому Міжнародного олімпійського комітету, на якому було прийнято рекомендацію щодо внесення до програми літньої Олімпіади 2020 року 25 основних видів спорту. Яким же було здивування світової громадськості, коли в цьо­му переліку не знайшлося місця боротьбі — найдревнішій із олімпійських дисциплін! Як свідчить новітня історія Ігор, змагання борців не проводилися лише одного разу — в 1900 році.

Суддівське око — соколине?

Суддівське око — соколине?

Уже традиційно УЄФА розтягує на чотири ігрові тижні матчі 1/8 фіналу Ліги чемпіонів. Першими, хто розпочав раунд плей–оф, стали команди, з якими восени вітчизняні клуби змагалися на груповому етапі. «Ювентус» — переможець квартету «Е», де другим фінішував донецький «Шахтар», — гостював у Глазго на «Селтік Парку», а «ПСЖ», який підносив уроки футбольної майстерності київському «Динамо» у групі «А», екзаменував «Валенсію».

Як відомо, на стартовому етапі матчів на виліт команди–переможниці своїх пульок мають перевагу власного поля. Відтак перші поєдинки 1/8 фіналу й туринці, й парижани зіграли на виїзді. Водночас гостьовий статус не завадив обом командам здобути перемоги й підтвердити реноме фаворитів пар.

ХРОНІКА

ХРОНІКА

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики