«Перевертень» у СІЗО не вижив

«Перевертень» у СІЗО не вижив

Лише близько десяти місяців протримався у Запорізькому СІЗО колишній співробітник міліції Олександр Середін, в останні роки більше відомий як лідер «банди лисих». За невідомих обставин «перевертень» помер в ізоляторі у ніч на 3 лютого, а вже позавчора прес–служба прокуратури області повідомила «УМ», що смерть Середіна кваліфіковано як умисне вбивство. Тож попереднє повідомлення запорізьких пенітенціаріїв, мовляв, арештант, швидше за все, помер від загострення серцево–судинних захворювань, можна вважати поспішним.

Креативний бордель

Креативний бордель

Оригінальний спосіб утерти носа конкурентам з інтимного фронту придумав 35–річний сутенер з Черкащини, що організував бордель у столиці. Чолов’яга від початку проявив себе як людина з амбіціями: хоча й набирав охочих працювати на його умовах повій просто на вулиці, але квартиру для борделю черкащанин знімав винятково у престижному Печерському районі Києва, де грошовитих клієнтів найбільше.

Холодна зброя як аргумент

Холодна зброя як аргумент

Поножовщина почалася в одному з розважальних закладів у Корабельному районі Миколаєва пізно вночі. Банальне п’яне запитання «ти мене поважаєш?» стало причиною того, що одна компанія з п’яти молодих людей напала на другу з шістьох осіб. Перелякані відвідувачі притиснулися до стінки і мовчки спостерігали за грандіозною бійкою.

Папір замість лимона

Папір замість лимона

Знищити докази провини у власному шлунку спробував стихійний торговець із Черкас. «Це сталося на вулиці Сумгаїтській, коли наш муніципальний інспектор Володимир Скляр вручив торговцю цитрусовими протокол про адміністративне правопорушення, аби той його підписав», — повідомила «УМ» очільниця муніципальної інспекції Черкаського міськвиконкому Ольга Швець.

Зубаста сусідка

Зубаста сусідка

Неймовірну новину правоохоронцям повідомили медики із славного Чигирина: до них по допомогу прийшла 54–річна місцева жителька, бо їй відкусила мізинець сусідка! Постраждала розповіла оперативникам, що із сусідкою вони жили дружно й нерідко разом вечеряли, звісно, не без чарки на столі. Але цього разу настрій у сусідки був не дуже. Тож господиня вирішила приготувати смачну вечерю й погомоніти про своє, жіноче.

Всі статті рубрики