ЦИТАТИ ТИЖНЯ

25.01.2013

Володимир Олійник,
нардеп від Партії регіонів
— про те, що Юлія Тимошенко має бути зацікавлена в розгляді справи про вбивство Щербаня в суді:

— У народі є такий вираз — «якщо ти часнику не їв, то й запаху не буде». Тож якщо людина не винна, то вона в суді доведе свою невинність. І саме Тимошенко повинна бути найбільше зацікавлена в тому, щоб дану справу публічно розглянули в суді.

(прес–служба ПР)

 

Олена Бондаренко,
нардеп від Партії регіонів
— про тривалість лікування ув’язненої Тимошенко в «цивільній» лікарні:

— Я не знаю, з якої причини кращі німецькі лікарі не можуть поставити на ноги «хвору Тимошенко». Певно, розмір їх гонорару перевищує вартість репутації клініки «Шаріте».

(«Фраза»)

 

Ренат Кузьмін,
заступник Генпрокурора
— про заяви нардепа від опозиції, адвоката Тимошенко Сергія Власенка, нібито його мають от–от арештувати:

— Заарештовувати Власенка ніхто не збирається. Нас влаштовує, як він захищає Тимошенко. Хай продовжує такий захист.

(«Фраза»)

 

Леся Оробець,
нардеп від ВО «Батьківщина»
— про неособисте голосування «регіоналів»:

— У Партії регіонів є яка не яка більшість... Втім, не в хорошому тоні для ПР — відвідувати засідання парламенту, тож питання особистого голосування їм, як–то кажуть, «в лом». Люди будуть радше займатися бізнесом чи іншими справами, ніж приходити і працювати в парламенті. Тому й з’являються ці жахливі для європейського ока відео: під газеткою, за двох, за трьох, за десятьох... І як би не було збоку смішно, зсередини це жахливо.

(Тиждень.ua)

 

Ірина Фаріон,
нардеп від ВО «Свобода»
— про те, що єврейський Центр Симона Візенталя включив керівників «Свободи» до переліку найбільших у світі антисемітів, і це заважає євроінтеграції України:

— «Коза би з того сміялась», — казав мій дідо. Є такий класний фразеологізм український: «На похиле дерево кози скачуть». [Якщо] ми не будемо тим похилим деревом, то не будуть на нас скакати кози ні з Європейської унії, ні з Америки, ні з Московії. Якщо ми будемо стрімким деревом, що буде пнутися щораз вище і вище у власному державотворенні, то в нас не буде жодних проблем з інтегруванням.

(«Українська правда»)