Острів дрейфує від континенту

Острів дрейфує від континенту

Учора прем’єр–міністр Девід Камерон у довгоочікуваному спеціальному зверненні до нації пообіцяв, що британці зможуть «сказати своє слово» на референдумі щодо членства у Євросоюзі, якщо консерватори переможуть на виборах, повідомляє Бі–Бі–Сі. Він також зазначив, що перш ніж просити людей голосувати, він спочатку намагатиметься переглянути відносини Великої Британії та Європейського Союзу. Прем’єр наголосив, що людям представлять «дуже простий вибір» — прийняти результати переговорів про зміну статусу Великої Британії в Євросоюзі або покинути ЄС. Виступаючи зі своєї резиденції, пан Камерон пообіцяв провести референдум на початку роботи наступного парламенту, тобто не пізніше кінця 2017 року, i лише за умови, що його Консервативна партія виграє вибори. Девід Камерон висловив упевненість, що Велика Британія виживе без ЄС.

Стінка на стінку

Стінка на стінку

Згідно з оприлюдненими вчора результатами парламентських виборів в Ізраїлі, які відбулися 22 сiчня, жодна з 32 партій не отримала переконливої перемоги. Співвідношення сил між таборами правих та лівоцентристів при загальній кількісті 120 місць у Кнессеті становить 60:60.

Він, вона і воно

Він, вона і воно

Особи, які не бажають, щоб їх визначали як жінку чи чоловіка, отримують можливість обрати термін «третя стать» у паспортах. Таке рiшення ухвалив уряд Непалу, повідомила агенція «Ассошiейтед пресс». Термін «третя стать» — радше суспільна ознака, а не біологічна. Урядове рішення привітали активісти організацій iз захисту прав людини, які впевнені, що це велике досягнення у галузі захисту прав гомосексуалістів та транссексуалів.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики