«По–свинськи» вбитi

«По–свинськи» вбитi

Головний санітарний інспектор Чехії Владімір Валента позавчора ввечерi заявив, що можна вже говорити про епідемію «свинячого» грипу в країні. Внаслідок зараження вірусом A/H1N1 у Чехії вже померли 18 осіб, а ще 106 хворих перебувають у важкому стані у шпиталях.

Пiд прицiлом — курди

Пiд прицiлом — курди

Щонайменше 17 осіб загинули та 170 отримали поранення вчора вранці внаслідок серії терористичних замахів у центральній частині та на півночі Іраку, зокрема у Багдаді та Кіркуку, повідомляє Бі–Бі–Сі.

Збиті стрілою

Збиті стрілою

Дві особи загинули та дев’ятеро отримали поранення в центральній частині Лондона, коли вертоліт врізався у будівельний кран і впав. Представники поліції розповіли Бі–Бі–Сі, що гелікоптер зачепив кран на даху будівлі у лондонському районі Воксхолл (де знаходиться однойменний історичний вокзал) приблизно о восьмій годині ранку (тобто о 10–й за київським часом), упав i спричинив пожежу.

Приземлена «мрія»

Приземлена «мрія»

Дві найбільші японські авіакомпанії — ANA (All Nippon Airways) та JAL (Japan Airlines) — оголосили вчора, що призупиняють польоти літаків «боїнгiв» «Дрімлайнер» (Boeing 787 Dreamliners) після того, як один iз літаків здійснив аварійну посадку через несправнiсть.

Всі статті рубрики