НОВИНИ ПЛЮС

17.01.2013

Луценка прооперують наступного тижня

21 січня екс–міністра внутрішніх справ Юрія Луценка привезуть iз колонії до київської універсальної медичної клініки «Оберіг», де його мусять прооперувати, повідомила вчора Державна пенітенціарна служба. Самого Луценка проінформували про це в присутності адвоката та його дружини Ірини.

Нагадаємо, що на операцію з видалення поліпа в кишечнику Луценко погодився наприкінці грудня. «Це наразі доброякісна пухлина, але вона швидко росте, тому операція конче потрібна», — повідомляла тоді прес–секретар «Народної самооборони» Лариса Сарган. За її інформацією, Луценко лікуватиметься за власний кошт.

«Коли чужий мої листи читає...»

Поштову скриньку одного з провідних журналістів, «фронтмена» «Української правди» Сергія Лещенка зламали невідомі. Як сповістив Сергій у своєму блозі, на його думку, «шукали способи надходження інформації до мене, наприклад, фотографій будинку Януковича в Межигір’ї, або австрійських матеріалів на сина Азарова». Журналіст також повідомив, що в останній тиждень грудня якийсь зловмисник через електронну пошту намагався йому «втюхати» компрометуючі матеріали на Сергія Арбузова, щойно призначеного віце–прем’єр–міністром. «Під виглядом компромату на Арбузова та підробляючи листи від колеги до мене, злодій намагався спонукати мене встановити на комп’ютері вірус, завдяки якому міг би не просто отримувати всі дані з моєї машини, а також усі паролі до інших скриньок та серверу «Української правди», — пише журналіст.