Сніг рип–рип. Здрастуй, грип…

Сніг рип–рип. Здрастуй, грип…

В Україні днями зафіксували перший цього року випадок свинячого грипу. Інститут епідеміології та інфекційних захворювань імені Громашевського підтвердив, що таке лихо спіткало 21–річну киянку, виховательку дитсадка. Однак молода жінка, яку госпіталізували і надали необхідне лікування, вже одужала.

Рейс у кювет

Рейс у кювет

Восьмеро пасажирiв, зокрема й троє дiтей, досi перебувають у лiкарнi, куди вони потрапили пiсля нiчної ДТП на трасi Ульянiвка—Миколаїв. Ще одинадцятеро людей отримали незначнi травми.

Гроші на погоду

Гроші на погоду

«Укргідрометцентр» підготував усі необхідні документи для того, щоб узяти кредит у міжнародних фінансових інституцій. Про це на вчорашньому брифінгу заявив його директор Микола Кульбіда. Ціна питання з модернізації державної «служби погоди» — 52 млн. доларів.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Макітра на майдані

Макітра на майдані

Учора на центральному майдані обласного центру було встановлено величезну (спеціально виготовлену для такої події) макітру, в якій приготували аж 1300 літрів різдвяної куті. Таку кількість цієї святкової страви відразу ж було зареєстровано як рекорд у номінації «Кулінарія.

Долетіли не всі

Долетіли не всі

Учора на спеціальному брифінгу заступник директора департаменту інформаційної політики МЗС України Василь Зварич розповів, що додому повернулися вже більше 300 громадян України, які не змогли вчасно вилетіти з різних країн світу через скасування рейсів компанії «АероСвіт».

Всі статті рубрики