Кому гада

Кому гада

Останнім часом стали модними екзотичні подарунки, зокрема павуки, хамелеони, черепахи та ящірки. Нині беззаперечним трендом наступаючого нового року є змія — символ 2013–го. Чим ближче до свята, тим більше з’являється охочих зробити своїм рідним та близьким «лускатий» сюрприз під ялинку, розповідають працівники зоомагазинів. Отож вдаю з себе покупця і починаю цiкавитися цiнами та особливостями утримання плазунiв.

«Зимовий сад» Снігової Королеви

«Зимовий сад» Снігової Королеви

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

З 2 до 27 січня нового року на Співочому полі в Києві вперше відбудеться «Виставка квітів Снігової Королеви». Тут можна буде побачити розкішні квіткові композиції, заморожені в глибах льоду. Здивувати киян дизайнери «Київзеленбуду» вирішили, поєднавши, здавалося б, несумісні речі — живі квіти й мертву кригу. Останні символізують зиму й літо, тепло й холод... Завдяки сучасним технологіям «зеленбудівці» «заморозять» близько тисячі різноманітних рослин — троянд, орхідей, гвоздик, iрисів, цикламенів тощо.

Щоб не сичала

Щоб не сичала

Хоча в ніч iз 31 грудня на 1 січня, коли ми зустрічатимемо Новий рік, у східному календарі ще пануватиме Дракон, але традиція задобрювати символ наступного року міцно увійшла в побут українців. Отже, як треба вдягтися і що поставити на святковий стіл, аби Змія була прихильною в наступному році?

«Рік Чорної Змії в мене асоціюється з парагвайською анакондою»

«Рік Чорної Змії в мене асоціюється з парагвайською анакондою»

Як пригадує 24–річний Євген Буяновер, різна живність вабила його ще змалечку. Цим насамперед завдячує своїй бабусі. Жила вона у приватному будинку практично у центрі Дніпропетровська, але на своєму невеличкому подвір’ї все ж намагалася мати якусь живність. То курчат заведе, щоб Женя міг за ними спостерігати, то кошенят... Внука ж це захоплювало настільки, що іншого життя для себе вже не уявляв.

Всі статті рубрики