ЦИТАТИ ТИЖНЯ

21.12.2012

Микола Азаров,
Прем’єр–міністр України
— про те, як потрібно прибирати сніг:

— У нас з вами 40 сантиметрів снігу за один день. Це двомісячна норма опадів. Тому поки всі не зрозуміють, що замість того, щоб скиглити — взяв лопату, вийшов до під’їзду, розчистив свою дорогу, попросив сусіда прибрати машину, поки вона не перетворилася на непереборну пере­шкоду... Хіба ми це зробили? Ми це не зробили.

(УНІАН)

  

Володимир Рибак,
Голова Верховної Ради України
— про закиди щодо його старечого віку:

— Ви бачили всі: мене обирав парламент. З урахуванням нахилів, з урахуванням віку і так далі. Чіпляєте за вік? Прийдете до такого віку (66 років), будемо живі — розповісте.

(«Інтер»)

 

Руслан Кошулинський,
заступник Голови Верховної Ради від ВО «Свобода»
— про те, навіщо «свободівці» спиляли паркан навколо ВР
і чого від них чекати далі:

— То ж було Андрія, з 12–те на 13–те, то ж святе! На Андрія — це класичні збитки. В мене шість Андріїв у фракції. Як їх не пустити?

...А далі буде по Сунь Цзи, «Мистецтво війни». Я думаю, що це найбільша підказка, яку я можу вам дати. Ті дії, які буде робити «Свобода», будуть частково перегукуватися з цією філософією. Не можна показувати, що ти близько — показуй, що ти трошки далі.

(«Українська правда»)

 

Анатолій Могильов,
голова Ради міністрів Криму від ПР, колишній керівник МВС
— про те, чому міліція має служити Партії регіонів:

— Міліція виконує дуже важливу і складну функцію в країні. Вона підтримує порядок, захищає інтереси громадян, держави, інтереси тієї політичної сили, яка перебуває при владі. Тому що влада забезпечує стабільність і нормальне життя в країні.

(«Аргументи тижня. Крим»)

 

Ігор Юхновський,
академік, екс–міністр, екс–депутат, учасник ініціативної групи «Першого грудня» — про те,
чому в Україні не буде революції:

— Поїдьте за місто. Там такі особняки, яких не побачите навіть у європейських країнах. Львовом їздять дорогі авто. Забагато в нас багатих. Величезна маса людей живуть у тіньовому секторі. Там не бачать держави. Вони хочуть, щоб і далі тривав такий стан, де не було б держави, яка встановлює справедливий розподіл достатку. Тому революції не буде.

(«Газета по–українськи»)