Нечупари з мільйонами

20.12.2012

Знамениті актори мають мільйонні армії шанувальників, позують перед фотокамерами на червоних доріжках у розкішному вбранні, проте іноді нехтують елементарні правила гігієни. Та ще й відверто повідомляють про це в інтерв’ю журналістам. Саме на ґрунті таких зізнань видання The Huffington Post склало рейтинг нечупар–селебрітіз.

Список очолив дівочий кумир Роберт Паттінсон, який став суперзіркою завдяки фільму «Сутінки». Відповідаючи на запитання журналу «Екстра», чи траплялося так, що він не мив голови шість тижнів, Паттінсон сказав: «Можливо. Не знаю. Я справді не бачу сенсу в митті голови. Наприклад, я не прибираю в себе вдома, бо мені байдуже. Моє помешкання для того, щоб у ньому спати, а волосся — для того, розумієте, щоби звисати з моєї голови. Мені однаково, чисте воно чи ні».

Бредлі Купер у інтерв’ю журналу «Есквайр» заявив, що покинув користуватися дезодорантами. А Метью Макконехі живе без них уже двадцять років!

Коли немає часу чи можливості прийняти душ, комедійна акторка Джоан Ріверз «за старим бродвейським рецептом» пшикає собі під пахви горілку, розведену з водою. А батьківський досвід Бреда Пітта підказав йому, що в таких випадках для протирання під пахвами згодяться дитячі вологі серветки.

Співачка та акторка Джессіка Сімпсон має сліпучу посмішку, але не любить чистити зуби. Замість цього «Білявка з амбіціями» іноді просто витирає їх… своєю кофтою.

Також до рейтингу зарахували телеведучого Андерсона Купера, який рідко міняє штани, та зірку реаліті–шоу Ніколь Поліззі, котра замість скрабу для тіла використовує наповнювач для котячих туалетів.

Туалетну тему підсумувала Меган Фокс. «Зі мною жахливо жити. Я не прибираю. Мій одяг лишається там, де я його скинула. Я забуваю зливати воду в туалеті навіть в гостях у друзів. Знаю, це гидко», — визнала зірка «Трансформерів».