«Вбивство» після «Параної»

20.12.2012

Джонні Депп уже давно не приховує, що покинув Ванессу Параді після чотирнадцяти років цивільного шлюбу заради партнерки по фільму «Ромовий щоденник» Ембер Херд. А днями Джонні придбав за 16 мільйонів доларів розкішний будинок у Нешвіллі, щоб оселитися там разом із 26–річною подругою. В особняку площею 5804 кв. м — 19 кімнат, домашній кінотеатр, величезний винний погріб і гараж на сім автомобілів.

Це вже друге придбання Деппа за останні три місяці — у вересні 49–річний актор подарував колишній дружині та двом їхнім дітям віллу в Голлівуді за 4,4 мільйона.

А поки Джонні переймався оформленням документів на нову власність, Ембер займалася своєю кар’єрою. Актриса підписала контракт на зйомки у фільмі «Три дні на вбивство» — про агента розвідки, який дізнається, що смертельно хворий. І вирішує покинути роботу, щоб провести останні дні з сім’єю. Аби не втрачати цінного співробітника, керівництво пропонує йому випробувати експериментальні ліки, що можуть врятувати життя, в обмін на виконання останнього завдання. Роль «спокусниці», яка вмовляє героя піти на цей експеримент, а потім допомагає йому боротися з побічними ефектами у ви­гляді галюцинацій, дісталася Херд. А самого спецагента зіграє Кевін Костнер.

Ембер до партнерів такого рівня не звикати. Лише за цей рік вона знялася­ у фільмі Роберта Родрігеса «Мачете вбиває» з Мелом Гібсоном та трилері Роберта Лукетича «Параноя», де компанію на знімальному майданчику їй складали Лайам Хемсворт, Гарі Олдман та Гаррісон Форд.