Друга спроба плейбоя

Друга спроба плейбоя

Коли наречена кидає перед вівтарем — це неабияке приниження для чоловіка. І тільки дуже сильний або дуже закоханий чоловік здатен таке простити. Хтозна, до якої з цих двох категорій належить засновник журналу «Плейбой» Х’ю Хефнер, але його колишній нареченій Крістал Харріс справді пощастило. Торік білява модель, якій випала честь стати офіційною дружиною 86–річного донжуана (а охочих затягти багатющого дідугана під вінець хоч греблю гати), оголосила про розрив заручин буквально за кілька днів до весілля. А днями Хефнер здивував новиною: вони з 26–річною Крістал знову заручені. І планують одружитися в новорічну ніч, «щоб було романтичніше».

Добра звістка коштує дорого

Добра звістка коштує дорого

У Франції на аукціоні у Фонтенбло продали лист Наполеона Бонапарта, датований 20 жовтня 1812 року. В ньому імператор повідомляв із Москви кодованим текстом міністрові закордонних справ Франції Юг–Бернару Маре, який на той час перебував у Вільнюсі, про свій намір висадити в повітря Московський кремль.

ПРИКОЛИ

ПРИКОЛИ

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

У Києві оголосили штормове попередження, у зв’язку з чим водіїв попросили за можливості не користуватися своїм автотранспортом. Першими на прохання в повному складі відгукнулися водії снігоприбиральної техніки, які перечекали снігопад удома.

Всі статті рубрики