Друга спроба плейбоя

05.12.2012
Друга спроба плейбоя

Коли наречена кидає перед вівтарем — це неабияке приниження для чоловіка. І тільки дуже сильний або дуже закоханий чоловік здатен таке простити. Хтозна, до якої з цих двох категорій належить засновник журналу «Плейбой» Х’ю Хефнер, але його колишній нареченій Крістал Харріс справді пощастило. Торік білява модель, якій випала честь стати офіційною дружиною 86–річного донжуана (а охочих затягти багатющого дідугана під вінець хоч греблю гати), оголосила про розрив заручин буквально за кілька днів до весілля. А днями Хефнер здивував новиною: вони з 26–річною Крістал знову заручені. І планують одружитися в новорічну ніч, «щоб було романтичніше».

Познайомилося майбутнє подружжя 2008 року на вечірці до свята Хелловіну. Невдовзі Крістал стала однією з дівчат, які постійно мешкають у будинку старого плейбоя, а потім — його головною фавориткою.

Цього літа, через рік після втечі ­ з–під вінця, Харріс усвідомила свою помилку і повернулася до Х’ю, благаючи про прощення. І таки виблагала, попри те, що образила Хефнера не лише розривом заручин, а й занадто довгим язиком: вибовкала всьому світові, що засновник найвідомішого еротичного журналу для чоловіків кохався переважно в одязі й «процес тривав від сили 2 секунди».

Для Х’ю це буде вже третій шлюб. Уперше він одружився з Мідфред Вільямс у 1949 році. Другою його дружиною була Кімберлі Конрад — вони побралися у 1989–му. А два роки тому розлучилися, хоча на той час не жили разом уже майже десять років.