Дешевий одяг дорогою ціною

Дешевий одяг дорогою ціною

Пожежі на швейних фабриках у Бангладеш трапляються нерідко, проте трагедія, що сталася минулої суботи у столиці країни, вразила навіть звичних до таких випадків бангладешців. Вогонь, що спалахнув увечері в дев’ятиповерховій будівлі фабрики «Тазрін фешн» у районі Ашуліа на околицях Дакки, не вдавалося загасити цілу ніч. Повні масштаби катастрофи пожежники усвідомили лише тоді, коли в неділю зранку, нарешті приборкавши стихію, увійшли до вигорілих фабричних приміщень. Спершу рятувальники повідомили, що виявили всередині 121 обвуглене тіло, згодом місцева влада уточнила цифри: загиблими знайдено 112 осіб, ще кількох вважають зниклими безвісти. За інформацією свідків, на момент виникнення вогню у фабричних приміщеннях перебувала понад тисяча людей — переважно жінок.

Автоплав

Автоплав

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Велика Британія потерпає від штормових вітрів, сильних злив та спричинених ними повеней. Як повідомляє Бі–Бі–Сі, наразі негода лютує на південному заході країни: у районах Мідлендс, Девон та Корнуолл. Загалом в Англії, Уельсі та Шотландії оголошено близько 300 попереджень про небезпеку повеней. Впродовж минулих вихідних було затоплено 816 будинків, переважно у південно–західній Англії. 20 тисяч будівель встояли перед водою завдяки спорудженим захисним валам.

Москва проти «Московського»

Москва проти «Московського»

Останнім часом росіяни більш ніж упевнено почувають себе на білоруському ринку, і не лише газовому. Як повідомляє портал новин Польського радіо, з карти Мінська зникне Московський автовокзал, що стоїть на головній вулиці білоруської столиці — проспекті Незалежності. Його звели всього лише 13 років тому, а у 2002–му будівля отримала державну нагороду за оригінальні архітектурні рішення. Але тепер на місці вокзалу російська компанія планує побудувати великий бізнес–центр.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики