«Сенс мого життя — врятувати сина»

«Сенс мого життя — врятувати сина»

Акцiю протесту під стінами Генпрокуратури та адмiнiстрації Президента України можна цілком назвати ще й днем «України молодої». Адже долі всіх її головних героїв знайшли своє відображення на сторінках нашої газети, яка продовжує їх відстежувати й надалі.

Вболівай за своїх!

Вболівай за своїх!

У неділю в Києві пройшов багатотисячний мітинг на підтримку Дмитра та Сергія Павличенків, засуджених за вбивство судді Шевченківського райсуду Сергія Зубкова. Перед цим, з гаслами «Геть ментовський бєспрєдєл!» та «Сьогодні Павличенки, завтра — ти!», люди пройшли ходою від парку імені Шевченка до Лук’янівського СІЗО. Більшість учасників маршу — футбольні вболівальники. За приблизними оцінками, у марші взяли участь до п’яти тисяч осіб.

«Хатня куля» у скроні

«Хатня куля» у скроні

Минулої п’ятниці надвечір медики «швидкої», котрі прибули за викликом про травмування дитини в одному з будинків на вулиці Лейтенанта Дніпрова у Кременчуці, змушені були викликати на підмогу фахівців МНС. Адже з’ясувалося, що чотирирічний хлопчик упав на шуруп, який стирчав з одвірка міжкімнатних дверей на відстані близько 30 сантиметрів од підлоги. Шуруп увійшов у голову малого біля лівої скроні. Зрозуміло, що робити будь–які медичні маніпуляції на життєво важливому органі за таких умов практично неможливо. Тому бійці пожежно–рятувальної частини №6 визволяли потерпілого з того страхітливого «полону» нетрадиційно: пилкою–ножівкою випиляли фрагмент одвірка зверху і знизу голови хлопчика... Відтак його відвезли в реанімаційне відділення місцевої дитячої лікарні. Та все ж для поглибленого обстеження й лікування його в суботу вночі перевезли в Полтаву.

Всі статті рубрики