Бабусинi котлетки

Бабусинi котлетки

Серед розмаїття котлет iз магазинів, ресторанів та їдалень справжня домашня котлета завжди буде символом родинного затишку. Пам’ятаю, у дитинстві бабуся скрутно хитала головою і казала нам, онукам, що ми — худі й виснажені навчанням, і турботливо несла до столу гарячі запашні рум’яні котлетки, які пахли по–особливому спеціями. На гарнір було ніжне картопляне пюре і щедро накраяний салат з огірочків, помідорів, цибулі й кропу в полумиску. Ось така ідилія родинного тепла і смачної їжі! І які б варіанти меню тепер не перебирала для сімейного застілля — відразу згадую про котлетки.

Оригінальні «шуби»

Оригінальні «шуби»

Оселедець під «шубою» — улюблений салат багатьох. Почергово покладені шари потертих відварених картоплі, моркви і буряка зі шматочками солоної риби і подрібненої цибулі, промащені олією і майонезом або тільки майонезом — смачно, поживно і корисно. Але навіть найкращі страви з часом «приїдаються». І тоді у кухарів пробуджується фантазія.

Всі статті рубрики