З любов’ю від «Дружніх чудовиськ»

З любов’ю від «Дружніх чудовиськ»

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Хтось називає його диваком, хтось — альтруїстом, для когось він митець, та, швидше, у ньому цього всього є потроху, бо тільки зовсім незвичайні люди здатні на те, що робить Йорг Шульце. Німець приїхав до України, щоб для дітей і разом із дітьми будувати ігрові майданчики, для скейтерів — скейт–парки, для молоді — відпочинкові зони. Перший проект уже втілили у Добротворі, на черзі — Львів.

«Попутки» до буцегарні

«Попутки» до буцегарні

Днями співробітники Крюківського райвідділу міліції міста Кременчук затримали 21–річного молодика, котрий за лічені години примудрився викрасти одразу три (!) легкові автомобілі. Як з’ясувалося, перебуваючи у центрі міста, мешканець віддаленого мікрорайону Молодіжний вирішив добратися додому не на громадському, а на персональному транспорті. Тільки не своєму — чужому... Його «попутками» стали далеко не найпрестижніші автівки, господарі яких, очевидно, не надто переймалися їх охороною. Принаймні коли згаданий молодик підійшов до «неприкаяної» «Таврії», то виявив, що двері її відчинено, а ключ запалювання — на місці. Тож сів і поїхав...

А тепер — музика бароко!

А тепер — музика бароко!

У перший день листопада відкривається вже традиційне в місті свято — сімнадцятий міжнародний фестиваль музики Йогана–Себастьяна Баха та епохи бароко — відомий сумський «Бах–фест».

Всі статті рубрики