Він так і не «зірвав» великий банк

Він так і не «зірвав» великий банк

Поліція США затримала зловмисника, який намагався підірвати будівлю Федерального резервного банку у Нью–Йорку. Як повідомляє «Євроньюз», операцію проводили спецагенти ФБР, які працювали під прикриттям. Підозрюваного — 21–річного громадянина Бангладеш на ім’я Куазі Мохаммад Резванул Ахсан Нафіс — заарештували позавчора вранці. Агенти, що видавали себе за його спільників, змогли підмінити вибухівку на цілком безпечну речовину. Зловмисник збирався підірвати бомбу вагою понад 450 кілограмів. Тепер його звинувачують у спробі теракту з використанням зброї масового знищення та зв’язках з «Аль–Каїдою», за що терористу–невдасі загрожує пожиттєве ув’язнення.

Кінець Еммануель

Кінець Еммануель

Учора в Утрехті на 61–му році життя померла голландська актриса Сильвія Крістель. Мільйонам кіноглядачів в усьому світі вона запам’яталася передусім як виконавиця ролі Еммануель — розкутої дружини французького дипломата, що стала символом розпусти і сексуальної свободи водночас. Після «ви­бухової» стрічки 1974 року Крістель знялася в кількох сіквелах «Еммануелі», а також у «П’ятому мушкетері», «Приватних уроках» та багатьох інших, менш помітних стрічках.

На різних швидкостях

На різних швидкостях

У Брюсселі вчора ввечері відкрився саміт лідерів країн–членів Євросоюзу — уже четвертий цього року і 20–й після початку фінансово–економічної кризи 2008 року. Нинішня зустріч на найвищому рівні відбувається під гаслами тіснішої співпраці. Зміцнення економічного та валютного союзу зараз дуже важливе для європейців, аби подолати кризу, вважають експерти. Водночас питання виділення фінансової допомоги конкретним країнам, швидше за все, на порядку денному нинішнього саміту не стоятиме. Єдиним винятком може стати Іспанія — до початку зустрічі залишалося невідомим, чи звернеться Мадрид до ЄС із таким проханням. Серед тем, які напевне планують порушити європейські лідери, — банківський союз, економічне зростання та зайнятість і подальша інтеграція у валютному союзі. Експерти чекають від Європи позитивних сигналів, зазначає «Євроньюз».

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики