НОВИНИ ПЛЮС

18.10.2012

Тенденція до співпраці «УДАРу» з «Регіонами»

Кандидат у депутати від «УДАРу Кличка» по мажоритарному округу № 159 у Сумській області Микола Буряк зняв свою кандидатуру на користь «регіонала» Андрія Дерк­ача. Як повідомив журналістам Буряк, причиною такого рішення стали його «моральні принципи». «Мене буквально вмовили йти на вибори від «УДАРу», однак на ділі все це виявилося пшиком, і фактично дії так званої єдиної команди були спрямовані проти мене», — цитує Буряка агенція «Інтерфакс–Україна».

Напередодні чинний нардеп від ПР Георгій Смітюх заявив, що після виборів Партія регіонів готова працювати в коаліції з КПУ та «УДАРом».

«Регіоналка» обмовилася «за Фрейдом»

Кандидат у депутати від Партії регіонів Тетяна Бахтєєва, виступаючи перед виборцями, обмовилася, що владна команда «знищила стабільну економіку» в Україні. Відповідне відео викладено на інтернет–сервісі YouTube.

Атака на сайти опозиції

Учора впродовж тривалого часу були недоступні для перегляду або відкривалися з проблемами інтернет–сайти БЮТ та «Фронту змін», а також персональні сайти Юлії Тимошенко та Анатолія Гриценка. «Чотири сайти опозиції — БЮТ, «Фронту змін», персональні сайти Юлії Тимошенко і мій — завалили потужними ddos–атаками. Відбиваємося...» — написав у «Фейсбуці» Гриценко.