ЦИТАТИ ТИЖНЯ

12.10.2012

Анатолій Гриценко,
нардеп від «НУНС», кандидат у депутати від «Батьківщини»
— про те, чи справді в опозиції низький рейтинг:

— Наприклад, ви підходите до людини в Луганську і питаєте: за кого будете голосувати? Людина не збирається голосувати за Партію регіонів, але вам не скаже і відмовиться від відповіді, бо вона боїться. Вона не знає — з тим бейджиком — то соціолог чи хтось з адміністрації?.. Вчительці страшно, пенсіонерці страшно. Тому реальні рейтинги — це буде голосування 28 жовтня.

(«5–й канал»)

 

Віктор Балога,
міністр з питань надзвичайних ситуацій, кандидат у депутати від «Єдиного центру»
— про те, чи зможе Банкова зібрати в наступному парламенті конституційну більшість:

— Я не думаю, що знайдеться стільки сміття серед мажоритарників, які дадуть можливість владі сформувати 300 голосів. По–друге, не думаю, що потрібно Президенту 300 голосів. Бо коли тільки є баланс у суспільстві, в тому числі i в Верховній Раді, країна буде рухатися до розвитку. Якщо буде крен в ту чи іншу сторону, ми будемо йти до диктатури. Я її не хочу.

(«Радіо «Свобода»)

 

Геннадій Москаль,
нардеп від «НУНС»
— про поліцейську державу Україна:

— У нас стільки спецслужб, що, певно, їх у Гітлера було менше, чим сьогодні в нас.

(Gazeta.ua)

 

Євген Царьков,
нардеп від Компартії, співавтор законопроекту про заборону пропаганди гомосексуалізму
— про представників сексуальних меншин у Верховній Раді:

— У парламенті я теж бачив одного–двох представників цих меншин. Знаєте, чого я злякався? Коли я підійшов до одного із них, і щось почав йому говорити про те, що «заради Бога, у вас є своє право сексуальних меншин, от ви його спокійно й використовуйте, не поширюйте його на нас», — так він збісився й каже: «Це ви вже скоро будете в меншості!». А я не хотів би йти в Європу через... гаразд, це ефір... не через ті двері, в які ходять цивілізовані держави.

(ТВі)

 

Віталій Кличко,
лідер партії «УДАР»
— про те, чи фінансують його олігархи:

— Кажуть, що Віталій Кличко — чийсь проект. Я ніколи не продавався й продаватися не буду. Якщо Кличко — проект, то тільки проект моїх батьків.

(Перший Національний)