Модні ігри

Модні ігри

Після виходу на екрани фільму «Голодні ігри», який критики вщент розкритикували, а глядачі (переважно юні) сприйняли «на ура», популярність американської актриси Дженніфер Лоуренс стрімко злетіла вгору, і різноманітні бренди вишикувалися до Джен у чергу з пропозиціями рекламувати їхній товар. Серед них — знаменитий будинок моди «Крістіан Діор». Ця компанія вирішила замінити «обличчя» відомої моделі сумок Miss Dior. Тож після наділеної справжнім французьким шармом Маріон Котійяр та сексуальної, але простуватої Міли Куніс втіленням Miss Dior стала зірка «Голодних ігор».

Поклик Середзем’я

Поклик Середзем’я

Остання частина кінотрилогії Пітера Джексона «Володар перснів» за твором Джона Р. Р. Толкієна вийшла ще в 2003 році. Нагадаємо, що ці фільми заново привернули увагу до літературного спадку класика жанру фентезі, а заключна стрічка, «Повернення короля», отримала аж 11 «Оскарів», повторивши рекорди «Титаніка» й «Бен–Гура». Ще тоді новозеландський режисер Джексон анонсував появу нового фільму за Толкієном — «Хобіт», що є своєрідним прологом до «Володаря…» Робота над картиною довгий час гальмувала, фанати скніли в очікуванні, і ось — наприкінці листопада нарешті відбудеться прем’єра. Вихід «Хобіта» у широкий прокат заплановано на 14 грудня; дата для України й Росії — 20.ХІІ.


    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Дружина скаржиться чоловікові:

— Як мене це все дістало, як мені набридло це жебрацьке життя! Стільки разів уже хотіла покінчити з собою. Стримує тільки те, що ти тоді зіп’єшся, а дітей в інтернат заберуть.

Чоловік втішає:

— Та не бійся ти! Не зіп’юся я...

Всі статті рубрики