Наречена носить «Валентино»

03.10.2012
Наречена носить «Валентино»

Зірка фільмів «Щоденники принцеси» та «Диявол носить «Прада» Енн Хетевей здивувала своїх прихильників приємною несподіванкою: минулої суботи актриса, якій 12 листопада виповниться 30 років, вийшла заміж. Зі своїм коханим, актором і ювеліром Адамом Шульманом, Енн заручилася майже рік тому. Проте весілля пара планувала аж на 2013 рік — мовляв, зараз «надто заклопотані», «немає часу» тощо. Як виявилося, таким чином закохані просто відволікали увагу преси від справжньої дати одруження.

Як повідомляють американські таблоїди, яким довелося розкопувати подробиці вже постфактум, весілля відбулося у приватному обійсті в містечку Біг–Сюр, що в Каліфорнії. Молодята запросили 180 гостей — якщо вірити «обізнаним джерелам», пішли на компроміс. Адже Енн хотіла обмежитися скромною вечіркою лише для найближчих родичів та друзів, а Адам тільки зі свого боку планував запросити щонайменше 200 осіб.

Наречена пішла під вінець у чарівній сукні від «Валентино», і принаймні щодо цього прогнози преси виявилися точними. Та і як інакше, якщо про те, що саме він шитиме сукню «видатній актрисі Енн Хетевей», іще задовго до весілля розбовкав сам Валентино Гаравані.