Ню дають!

18.09.2012
Ню дають!

Фото з обкладинки скандального номера журналу Closer.

Королівську родину Британії переслідують «голі» скандали. Спершу на весь світ осоромився принц Гаррі, оголене фото якого після гри в більярд на роздягання у Лас–Вегасі облетіло всі таблоїди. А тепер у незручній ситуації опинилася дружина його старшого брата, спадкоємця престолу принца Вільяма. Кетрін Міддлтон стала жертвою папараці–італійки, якій вдалося зазнімкувати її топлес. Першим фото оголеного бюсту герцогині Кембриджської, яка наодинці з чоловіком засмагала біля приватного басейну в замку одного з їхніх родичів, опублікував французький журнал Closer.

Учора юристи монаршої сім’ї подали у Франції судовий позов із вимогою заборонити подальші публікації фото «ню» дружини потенційного короля Британії. І прагнуть домогтися великої грошової компенсації від Closer — за «порушення права на приватне життя» герцогського подружжя.

А тим часом, як зазначає Бі–Бі–Сі, скандальні знімки вже передруковують інші видання. Серед перших — ірландська газета «Дейлі стар». За словами редактора видання Майка О’Кейна, герцогиню Кетрін громадськість сприймає як світову знаменитість, тож і засоби масової інформації, мовляв, поставилися до неї, як до «звичайної» зірки на кшталт Ріанни чи Леді Гаги.

Роздивляються груди дружини принца і в Італії, де їх опублікував журнал Chi, що належить екс–прем’єру Сильвіо Берлусконі. Власне, до його медіа–холдингу входить і Closer. При цьому італійці потішили своїх спраглих до «полунички» читачів найбільше, виклавши на сторінках журналу аж 50 відвертих фото Кейт Міддлтон. А загалом, за словами редактора видання Альфонсо Синьйоріні, у розпорядженні редакції є близько 200 таких знімків. «І навіть особистий дзвінок від королеви не зупинив би мене від їх публікації», — наголосив пан Синьйоріні у своєму «Твіттері».

Тим часом фоторепортер Валері Суо, якій належить авторство скандальних знімків, наголошує на тому, що «нічого непристойного в них немає». Адже, мовляв, Кетрін засмагала не зовсім оголеною, а лише наполовину, та й побачити її, за бажання, могли «безліч людей, від обслуговуючого персоналу до перехожих з вулиці». Тож якщо пані герцогиня не хотіла побачити ці фото у пресі, варто було добре подумати, перш ніж знімати ліфчик.

Саме герцогське подружжя скандал наразі не коментує. Вільям із Кейт перебувають у турне Південно–Східною Азією та Південно–Тихоокеанським регіоном і зовні нічим не видають свого занепокоєння ситуацією, повністю дотримуючись королівського девізу: «Кеep calm and carry on» («Зберігай спокій і рухайся далі»).

 

  • Майдан біля Кремля

    Російські активісти активно вивчають «матбазу» масових протистоянь із правоохоронцями: щити, балаклави, коктейлі Молотова... За прикладами, благо, далеко ходити не треба: поряд, якихось шість сотень кілометрів, — Україна, де досвідчені товариші покажуть, навчать, передадуть досвід. >>

  • Кремлівська «Зміна»

    Лідер партії «Зміна» (Zmiana) Матеуш Піскорський не знав, що його партію фінансували російські спецслужби — така лінія захисту польського політика, заарештованого у Польщі за шпигунство та поширення антиукраїнських настроїв. Прокуратура і Агенція внутрішньої безпеки стверджують, що все було саме навпаки. >>

  • Потрібні робочі руки

    На тлі низького безробіття та великої кількості вакансій чеський уряд започаткував нову державну програму запрошення іноземних фахівців, повідомляє «Радіо «Свобода». Ідеться передусім про кваліфіковану робочу силу, яка зможе закрити прогалини на чеському ринку праці, а головним джерелом таких фахівців чехи бачать Україну. >>

  • З голоду не помрете, але паски затягуйте

    Міністри фінансів країн єврозони та представники Міжнародного валютного фонду після 11-годинних переговорів у Брюсселі домовилися вчора про новий транш допомоги для Греції в 11,5 млрд. доларів (10,3 млрд. євро) та реструктуризацію боргу, повідомляє Бі-Бі-Сі. >>