Президент на лаві підсудних

Президент на лаві підсудних

Колишній президент Аргентини Фернандо де ла Руа постав перед судом. Як повідомляє «Ассошiейтед пресс», він є головним обвинувачуваним на процесі, який розпочався позавчора у Федеральному суді в Буенос–Айресі. Екс–главу держави звинувачують у розкраданні громадських коштів та підкупі сенаторів для проведення реформи трудового законодавства 2000 року. Якщо його вину буде доведено, де ла Руа загрожує ув’язнення терміном до 10 років.

Сотий день — судний

Сотий день — судний

У місті Ам’єн на півночі Франції з 21–ї години понеділка і по четверту годину ранку вівторка тривали сутички між молоддю (переважно іммігрантами з Північної Африки) та поліцією, внаслідок яких було поранено 16 правоохоронців. За інформацією поліції, хулігани, яких було близько ста, запускали петарди, стріляли, підпалювали машини й будівлі. Аби їх угамувати, правоохоронці застосували сльозогінний газ і гумові кулі. Як повідомляє «Євроньюз», сутички сталися після того як поліція заарештувала чоловіка за небезпечне керування автомобілем. Він чинив спротив, на захист прийшли товариші по іммігрантському щастю, і почалося...

«Джиллі, ти маєш на це глянути!»

«Джиллі, ти маєш на це глянути!»

Джекпот лотереї «Євромілліонз», яка діє у кількох країнах Європи, знову зірвано у Великій Британії. Розіграш лотереї з рекордним виграшним фондом у 190 мільйонів євро відбувся минулої п’ятниці, але власники суперщасливого виграшного білета заявили про себе лише позавчора увечері. Мультимільйонерами за одну ніч стало подружжя з міста Хейверхілл у східній Англії — 41–річний Едріан Бейфорд та його 40–річна дружина Джилліан. «Ми хочемо поділитися нашим щастям і будемо підтримувати наші родини та друзів», — заявила Джилліан, медсестра за фахом. У них з Едріаном двоє дітей, чоловік тримає невеликий магазин музичних дисків. Едріан Бейфорд, який важить близько 100 кілограмів, заявив, що, в першу чергу, реалізує свою мрію — купить «дещо більший» автомобіль.

На пляж — до Арктики

На пляж — до Арктики

Упродовж найближчих семи років арктичний льодовий покрив може розтанути повністю. Такого висновку дійшли європейські вчені, які досліджують Арктику за допомогою найсучаснішого супутникового обладнання. Якщо такі прогнози підтвердяться, це означатиме перелом у кліматичних дослідженнях. Льоди Арктики тануть надзвичайно швидкими темпами, значно швидше, ніж іще недавно передбачали вчені. Попередні дані, які передав європейський супутник CryoSat, показують: дуже ймовірно, що вже за кілька років крижана «шапка» Землі просто зникне.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики