«Взнала, що внук голосував за ПР, — переписала хату на кота»

15.08.2012
«Взнала, що внук голосував за ПР, — переписала хату на кота»

На фото — бабуся в хустці тримає смугастого котика, поруч — підпис: «Взнала, що внук голосував за «Регіони», — переписала хату на кота». Таку оригінальну «соціальну» рекламу зробило собі інтернет–видання «Дніпродзержинськ Online». Знімок із цим білбордом моментально став хітом українських соціальних мереж. І дійшов до місцевої влади. Зокрема, до голови ОДА, «регіонала» Олександра Вілкула.

«Як повідомили з достовірних джерел, власникам дніпродзержинського бігборда (перед в’їздом на міст із правого на лівий берег), де розміщується соціальна реклама, у тому числі й нашого сайту, дзвонив «губернатор» і в категоричній формі вимагав «розібратися із цим неподобством», — пише інтернет–видання.

«Дніпродзержинськ Online» підкреслює, що «банер не порушує нічиїх прав й не ображає чиєїсь гідності, і вже тим більше — не суперечить чинному законодавству».

«Не менший ажіотаж викликав і один із попередніх бордів, який також наполегливо намагалися прибрати місцеві «регіонали» (у тому числі й незаконно, у темряві). Цікаво, чому представники Партії регіонів сприймають ці повідомлення на свій рахунок? Напевно, немає диму без вогню», — припустили автори сайту, коментуючи реакцію влади на щит із написом «Ми крадем і брешем, а ви оберіть нас ще. Політика на Dndz.com.ua».