Одружені з «Чорного лебедя»

Одружені з «Чорного лебедя»

Коли у лютому зірка «Чорного лебедя» Наталі Портман та її бойфренд Бенжамен Мільп’є прийшли на церемонію вручення «Оскарів» з обручками, багато хто вирішив, що пара потайки одружилася. Проте насправді весілля відбулося на півроку пізніше — минулої суботи. І справді таємне: про урочисту подію в житті Наталі й Бена знали тільки найближчі люди. Як уже згодом довідалися таблоїди, шлюбна церемонія відбулася за єврейським звичаєм (Портман дуже пишається своїм єврейським корінням, а Бенжамен — французький юдей) на тихоокеанському узбережжі Каліфорнії. Гостей попросили не використовувати свої мобільні телефони і не робити фотографії.

Затримали за зйомку затримань

Затримали за зйомку затримань

Виявляється, і в найдемократичнішій країні світу — США — працівника мас–медіа можуть арештувати й побити під час виконання ним редакційного завдання. Так, фотокореспондента газети «Нью–Йорк таймс» Роберта Столаріка затримали за те, що він знімав... інші затримання. Інцидент стався на черговій акції протесту «Окупуй Уолл–стріт» у нью–йоркському районі Бронкс.

ПРИКОЛИ

ПРИКОЛИ

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

90 зі 100 російських мужиків на запитання, що вони будуть робити, дізнавшись, що завтра кінець світу, відповіли: нап’ємося в дим, адже похмілля все одно вже не буде...

Всі статті рубрики