Не ворогуй з «Дружбою»

Не ворогуй з «Дружбою»

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Прокуратура інкримінувала громадському активісту Костянтину Лаврову вимагання 7 тисяч доларів від будівельної корпорації «МАКО» за припинення мітингів проти будівництва багатоповерхового будинку на місці колишнього готелю «Дружба» в Донецьку. Днями Ворошиловський районний суд Донецька визнав Лаврова винним за частиною 2 статті 189 Кримінального кодексу. Також суд ухвалив стягнути з Лаврова вартість експертиз, проведених у рамках судової справи.

Уже не раз помічалося, що деякі організатори протестів проти забудови насправді переслідують корисливу мету й іноді просто шантажують будівельників. Випадок із Лавровим — перший, коли за таке винесли вирок із тюремним терміном.

Розваги «зеків»

Розваги «зеків»

Два постріли з гладкоствольної зброї 12­го калібру пролунали опівночі в селі Копанки Маловисківського району під час бійки поблизу місцевого клубу. Як повідомляє прокуратура Кіровоградської області, з сусідніх населених пунктів на автомобілі «Газель» приїхало дев’ять осіб (частина з них — раніше судимі. — Авт.) і з особливою зухвалістю та з застосуванням дерев’яних палиць затіяли бійку з місцевою молоддю на танцях. Кілька людей отримали тілесні ушко­дження. Згаданими пострілами пошкоджено автомобіль ВАЗ 21213 «Нива», що стояв поблизу сільського клубу.

Всі статті рубрики