Халепа у «Вулику»

20.07.2012
Халепа у «Вулику»

«Оскароносна» Холлі Беррі, на відміну від багатьох «забурілих» знаменитостей, на знімальному майданчику щоразу викладається на повну силу, нерідко жертвуючи власною безпекою. За що й потерпає: якось камерою актрисі ледве не вибило око, а торік під час зйомок в Іспанії фільму «Хмарний атлас» Холлі зламала ногу. Тепер ось — нова халепа: днями актрису госпіталізували, і знову просто зі знімального майданчика — фільму «Вулик».

За даними американської преси, Беррі невдало стала на ногу, підвернула її і впала на бетонне покриття, сильно вдарившись головою. Лікарі «швидкої», що прибула на виклик, ухвалили рішення про термінову госпіталізацію.

На щастя, все обійшлося: після ретельного обстеження актрису відпустили. «У лікарню її возили тільки з метою безпеки, а загалом 45–річна Холлі почувається добре і незабаром повернеться до роботи.

У «Вулику» колишня «дівчина Бонда» порівняно віднедавна. За сюжетом, її героїня — оператор кол–центру — отримує дзвінок від дівчинки, яку викрали й везуть у невідомому напрямку. Врятувати дитину може, звісно, тільки Холлі.