За Осінню — Дартаньян

20.06.2012
За Осінню — Дартаньян

Славетний англійський гітарист Річі Блекмор у 67 років утретє став батьком. У них із дружиною та колегою, співачкою Кендіс Найт народився син, якого назвали Рорі Дартаньян. Про це 41–річна Кендіс сповістила на своєму сайті, зазначивши, до малюк побачив світ ще аж 7 лютого, тобто зараз йому вже чотири місяці.

Перше ім’я малого — Рорі — з ірландської мови перекладається як «Рудий король», а друге — на честь того самого мушкетера.

Для пари, яка в «іменній» групі «Блекморз Найт» грає фолк–рок та акустичні балади, стилізовані під середньовіччя, це друга дитина. І що цікаво: першу теж довго приховували від публіки. Отемн («Осінь») Есмеральда народилася у травні, а батьки сповістили про неї в липні.

Тепер фанам «Блекморз Найт» зрозуміло, з чим пов’язана перерва у гастрольному графіку колективу менестрелів. А Річі й Кендіс навіть у «декреті» не сиділи склавши руки — минулого місяця випустили новий альбом A Knight In York, записаний під час концерту в англійському місті Йорк минулої осені.

У Блекмора є ще один нащадок — син Юрген 1964 р.н. Він теж займається музикою, хоча Річі з ним майже не родичається. Загалом легендарний рок–гітарист із груп «Діп Пьорпл» і «Рейнбоу» був одружений тричі, поки в 1991 році не зустрів юну журналістку Кендіс Найт. У 1996–му вони створили спільний музичний колектив, а у 2008–му — повінчалися.