Горить на роботі

20.06.2012
Горить на роботі

Зав’язавши з алкоголем і наркотиками, Ліндсей Лохан із головою занурилася в роботу. На знімальному майданчику фільму «Ліз і Дік», у якому їй довірили зіграти роль легендарної голлівудської кінодіви Елізабет Тейлор, Ліндсі викладається на повну силу. Та прагнучи довести свою професійну спроможність, актриса, схоже, перепрацювала. Днями її знайшли в готельному номері непритомною — лікарі констатували зневоднення й перевтому.

Як повідомляють американські таблоїди, 25–річна Ліндсей давно скаржилася на виснаження, адже їй доводиться працювати по 12 годин на добу, а здоров’я після всіх загулів і запоїв уже не те… Минулого тижня дівчина потрапила в аварію — врізалася на своєму авто у вантажівку. На щастя, відбулася лише синцями, проте сигнал тривожний — якщо сідати за кермо невиспаною, наступного разу може пощастити значно менше...

З іншого боку, Елізабет Тейлор у часи кар’єрного розквіту також була «проблемною» зіркою — і в чарку зазирнути любила, і в готелях непритомніла. Тож не виключено, що розповіді про виснаженість і перепрацьованість Лохан — лише початок піар–кампанії нової стрічки.