Рік російської міфології

Рік російської міфології

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

6 червня 1940 року завершено спецоперацію зі знищення органами НКВС польських військових у Катині під Смоленськом. Операція проводилася у відповідності до наказу, підписаним Сталіним 5 березня 1940 р. Полонені, захоплені під час спільних німецько–совєтських дій у Польщі у вересні 1939 р., що були наслідком укладення пакту Молотова — Ріббентропа, містилися в трьох совєтських таборах — у Козельську, Осташкові та Старобєльську.

Звалився на місто великий літак…

Звалився на місто великий літак…

Нігерія в жалобі — рятувальники досі шукають жертв недільної авіакатастрофи, в якій загинуло щонайменше 153 людини. Саме стільки (втім, ці дані ще потребують уточнення) людей перебувало на борту літака «Боїнг Макдоннелл Дуглас» авіакомпанії «Дейна Ейр», що здійснював рейс зі столиці країни Абуджі до найбільшого міста Лагос.

Заґратований до смерті

Заґратований до смерті

Від суботи на «революційній» площі Тахрір у Каїрі та на вулицях і площах інших великих міст Єгипту знову тривають протести. Саме 2 червня було оголошено вирок колишньому президенту Хосні Мубараку, який у лютому минулого року був змушений піти у відставку в результаті «Арабської весни».

Всі статті рубрики